over 1 year ago

Asus heeft een gloednieuwe Accu A41-X550E laptop gepresenteerd, die het specifiek voor de zakelijke markt ontworpen heeft. Het gaat om de lichtste 14-inch laptop die op dit moment verkrijgbaar is voor de zakelijke markt. Daarnaast is de AsusPRO B9440 ook nog bijzonder handzaam.

De ASUSPRO B9440 is volgens Asus “vanuit niets ontworpen om een perfecte zakelijke kans met superieur stijl te bieden”. Juist om die reden zijn de schermranden zo dun mogelijk gemaakt en is de laptop ook erg licht. Daarmee heeft het bedrijf een laptop gebouwd die zeer mobiel is en ideaal om mee te nemen.

De 1047,8 gram wegende notebook is gemaakt van een magnesium legering die sterker moet zijn dan het gewoonlijk gebruikte aluminium. De Accu Asus a41-x550 laptop kan ook wel een stootje hebben, zo zou de laptop MIL-STD 810G standaarden doorstaan, dat betekent vallen zonder grote schade en het toetsenbord kan, net als de achterkant van het scherm, redelijk wat druk aan.

De batterij die Accu Asus a32-k53 ingebouwd heeft is erop gericht een complete werkdag te doorstaan. Volgens Asus gaat de laptop bij normaal gebruik 10 uur mee, genoeg dus voor een volledige werkdag. Klanten kunnen kiezen uit een Intel Core i5 of een i7 processor en onder meer een Trusted Platform Module (TPM) toevoegen voor extra databeveiliging.

Ook biedt Asus een speciale docking station aan, de AsusAccu Asus a32-n56SimPro Dock, die middels USB-C ingang aangesloten wordt. Dat station is voorzien van dual Display Port interfaces, USB-C, USB 3.1, VGA, HDMI, LAN en een SD-kaart lezer. Kortom: als het extra station aangesloten wordt, kunnen alle mogelijke apparaten aangesloten worden.
Visueel, heeft het Strix GL753 veel weg van de GL702 die we in het verleden gekeken. Het is dezelfde grootte, met een 17.3-inch display, en het komt in de dezelfde zwarte buitenkant die wordt verdeeld door oranje knippert rondom het ROG-logo op het deksel. Het enige echte externe verschil is de optische-schijfeenheid, waardoor sommige dikte.

kopenaccu : http://www.kopenaccu.com

We ASUS geprezen voor het afschaffen van de optische-schijfeenheid op de GL702, dus in 2017 terug te zien is niet noodzakelijkerwijs een goede zaak. Maar hey, als je optische stations op uw laptop, je bent in goede handen hier.

Zoals de GL702 is de GL753 echter heel licht en draagbaar voor een 17-inch-laptop. Hij weegt 6,6 lbs (3kg) dus het is geen lichtgewicht, maar het is nergens in de buurt zo zwaar als sommige andere grote gaming laptops. Vanwege de relatief dunne randen rond het scherm, zal het eigenlijk passen in uw zak zonder iets gigantische te kopen om te gooien over je schouder.

De lichtheid nogmaals komt uit het gebruik van kunststof op metaal, maar het ziet er niet goedkoop. ASUS van handelsmerk ringspun patroon siert het deksel, en afgezien van de oneven splash van kleur het is meestal een subtiele affaire.

Het heeft ASUS Aura-RGB-verlichting ingebouwd in het toetsenbord, omdat iedereen RGB doet verlichting tegenwoordig. Het is een mooi toetsenbord, niettemin, vooral gezien de begroting-/ leveranciersgerichte methode van deze laptop. De toetsen hebben grote reizen en een mooi fris gevoel, en terwijl het toetsenbord waarschijnlijk niet de eerste keuze gaming invoerapparaat voor elke scherp PC gamer is, je kon gebruiken op de gaan en niet te gefrustreerd. De WASD-toetsen zijn zelfs gemarkeerd zodat ze zich van de menigte onderscheiden.

In tegenstelling tot de GL702, is echter de markering van de genoemde sleutels niet fel oranje. Helder oranje degene voelde altijd een obstakel voor mij, want, Nou... mijn hersenen is raar.

De weergave is zo goed als vindt u op de duurdere GL702, zo goed, dat een bonus voor deze goedkopere versie. Het beschikt over een kijkhoek van 178 graden en een matte afwerking, en het is een genot om naar te kijken. Kleuren zijn een beetje aan de warme kant, maar het is helder en levendig en perfect voor de job. Het is "slechts" een vernieuwingsfrequentie van 60Hz tot 75Hz vergeleken in de duurdere modellen, maar dat is niet het einde van de wereld.

Iets meer dan een 1080p scherm gecombineerd met deze grafische kaart zou een complete verspilling en geen onnodige last. Dus dat is ook de juiste weg te gaan.

← Hello World Laptop Accu Asus a32-k53s →